Waxen Is Tegenwoordig De Normaalste Zaak Van De Wereld!

Steeds meer vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren en crèmes. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren! En zeg nou zelf, wat heb je nou liever: jezelf in allerlei bochten wringen om met je eigen scheermes alle haartjes te bereiken of comfortabel en snel waxen zonder al dat gedoe?

Echt. Het Valt Mee!

Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje zeker 2 a 3 weken weg. En bij de volgende behandelingen wordt het alleen maar relaxter. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. Door de beste, speciale Beanswax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om je snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Overweeg je een Full Brazilian wax?

Dan Ben Je Bij Onze Waxspecialist In Goede Handen!

De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen.

Deze behandeling wordt uitgevoerd bij vrouwen. Het kan de eerste keer wat onwennig zijn: wees gerust, onze Waxspecialisten hebben eigenlijk alles al wel gezien en bij hen ben je echt in goede handen. Een behandeling duurt niet langer dan 30 minuten en voor je het weet sta je weer glad en verzorgd buiten!

De Grote Voordelen Van De Brazilian Wax.

Laat je schaamstreek dus professioneel ontharen met de Brazilian Wax! De grote voordelen? Je bent daadwerkelijk haarvrij tot wel drie weken, en je kan na de wax behandeling genieten van een gladde en egale huid. Tevens leveren de de haartjes geen irritatie op wanneer ze teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Ben je bang voor de pijn?

Dan hebben wij goed nieuws voor je, wij gebruiken namelijk de beste wax die alleen hecht aan de haartjes en niet aan de huid! Dat betekent dat de behandeling helemaal niet zo gevoelig is!

Zeker als je voor een tweede of derde keer komt, raakt je huid gewend aan de Brazilian Wax behandeling en is het iedere keer minder gevoelig.