Welkom Bij De Rezenerate-Revolutie.

Rezenerate NanoFacial is de nieuwste huidverzorgingsmodaliteit op de markt die vandaag dezelfde geweldige resultaten oplevert als meer invasieve systemen zonder de nadelen.

Laat u niet misleiden door imitators met laagwaardige technologie, sub-standaard materialen en niet-bestaande resultaten.

Rezenerate NanoFacial is het ENIGE bedrijf dat gebruik maakt van geavanceerde nanotechnologie, de drukpunten van Japanse acupressuur, principes van yoga-gezichtsoefeningen en de koele aanraking van koude therapie om het beste te leveren.

Wat Is Nanotechnologie?

Het is de: wetenschap, techniek en technologie uitgevoerd op nanoschaal, die ongeveer 1 tot 100 nanometer is “om dat in perspectief te plaatsen, je bent meer dan 24 miljoen nanometer op één inch! Nanotechnologie zal verantwoordelijk zijn voor doorbraken in elk aspect van de mens leven!

De Voordelen Van Rezenerate?

  • Stimuleer exfoliatie door de versnelling van het natuurlijke desquamatieproces te verbeteren
  • Een vollume/plumping effect, waardoor fijne lijntjes worden verminderd, veilige conditionering in gewoonlijk onbehandelbare gebieden zoals direct op de lippen, rond de ogen en recht op de wimperlijn!
  • Deze tool creëert vibrerende golven gelijk aan urenlang gezichtsmassage!
  • In combinatie met gerichte serums en andere behandelingen zoals demaplaning zijn de voordelen echt eindeloos!
  • Rezenerate verstoort geen botox of fillers.

The Rezenerate Facial

De filosofie van Rezenerate is eenvoudig: combineer innovatieve technologie met beproefde en pure producten van hoge kwaliteit voor de best mogelijke cosmetische gezichtsresultaten.

De Resultaatresultaten:

  • Van 0 tot 24 uur: fijne lijntjes en rimpels vervagen en het gezicht wordt voller en volumineuzer.
  • Dagen 3-5: De oude dode huid zal voorzichtig beginnen weg te pellen.
  • Dagen 7-10: Een nieuwe gezondere huid zal naar boven komen; een gezonde gloed zal aanwezig zijn.
  • Dag 10-14: maximale resultaten verschijnen en de huid ziet er op zijn best uit. Verbeteringen op langere termijn van de Rezenerate Facial zullen de komende 60-120 blijven verschijnen met over het algemeen een gezondere huid.

Gezichtsbehandelingen worden om de 4 tot 6 aanbevolen voor optimale resultaten en zijn uiteindelijk afhankelijk van individuele behoeften.