About Us

Wie Zijn Wij?

Met onze jarenlange ervaring, mogen wij onszelf de Masters noemen op het gebied van beautybehandelingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een behandeling krijgt die bij hem of haar past. Zo krijg je bij ons altijd een gratis intake. Zo weten we precies wat jouw wensen zijn en welke behandeling daar goed op aansluit. Wij geloven ook in focus. Vandaar dat we onszelf hebben gespecialiseerd in wenkbrauwen,(epileren met draad), waxbehandelingen en gezichtsbehandelingen en nog veel meer. Daarnaast krijg je bij ons altijd een uitgebreid (vrijblijvend) advies op maat.

Bij Thebeautymasters bieden wij:

Kwaliteit: Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven leveren. Alle schoonheidsspecialisten zijn mbo-opgeleid en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van trainingen en opleidingen.

Maatwerk: Door goed te luisteren naar wat uw wensen zijn en goed te kijken naar wat u nodig heeft. Behandelen wij op een gepersonaliseerd behandelplan. Zo krijg je precies wat je nodig hebt.

Service: Service staat bij ons centraal. Wij geven je meer dan waar je voor komt. Wij streven naar duurzame relaties, door individuele persoonlijke aandacht. Wij werken doelmatig en laten je niet onnodig lang wachten. Wij hebben oog voor onze klanten en geven persoonlijk advies.

Betrokkenheid:  Wij kennen geen nummers. Iedere klant is bij ons speciaal. Wij zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag samen met jou een team om zo meer resultaat te kunnen behalen.

Integriteit: Wij zijn eerlijk en betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers zijn open en respectvol, zowel richting klant als naar elkaar. Gevoelige informatie word bij ons met respect behandeld.

Maak vooraf een afspraak voor alle behandelingen

voor Epileren behandeling hoeft uw geen afspraak te maken