Gebeeldhouwd Tot Perfecte Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk accent bij het bepalen van iemands gezicht. Ze hebben het vermogen om uw uiterlijk te verbeteren. Als u altijd al de perfecte wenkbrauw wilde hebben, of iemand bent met dunne wenkbrauwen is microblading de ideale optie. De microblading zorgt voor natuurlijk ogende wenkbrauwen.

Microblading?

Vergeet een eenvoudige wenkbrauwgel of potlood, microblading is de verfijnde manier om de beste wenkbrauwen van je leven te krijgen.

Als je de techniek niet kent, is microblading de semi-permanente wenkbrauwtechniek die snel een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen is geworden dankzij het vermogen om een definitie te geven waar het ontbreekt en uren van je dagelijkse make-uproutine af te scheren.

Hoewel het misschien duurder is dan een wenkbrauwpotlood, is het op lange termijn zijn gewicht in goud waard.. Hoewel wenkbrauwhulpmiddelen de afgelopen jaren eindeloos zijn verbeterd en nog betere precisie en pigment bieden, zijn ze niet opgewassen tegen microblading in termen van tijdsbesparing, geldbesparing (bij elkaar opgeteld, je geeft eerder meer uit aan wenkbrauwpotloden, gels en groeiserums dan investeren in microblading) en finesse.

Voor degenen die dagelijks moeite hebben om bijpassende wenkbrauwen te tekenen – of het pincet in de jaren 90 hebben meegesleept – is semi-permanente fix misschien precies de oplossing die nodig is. Dus als je geïntrigeerd bent over hoe de techniek precies werkt, lees dan verder voor alle antwoorden …

Veelgestelde Vragen

Wat Is Microblading?

De eigenlijke techniek van het implanteren van pigment in fijne incisies in de huid gaat duizenden jaren terug, maar werd populair door het gebruik op wenkbrauwen in Azië, met de trend van bevedering of borduren. Later bekend als microblading, is het in wezen tatoeage, maar het gaat om het gebruik van een gespecialiseerd en delicater handgereedschap.

In plaats van je een kleurblok te geven zoals traditioneel tatoeëren, worden fijne bewegingen met de hand gedaan om de illusie van echte haren te creëren, daarom geven degenen die op zoek zijn naar wenkbrauwperfectie er de voorkeur aan.

Veel schoonheidsspecialisten classificeren het als semi-permanent, maar met regelmatige herladingen en geweldige nazorg kan het een leven lang meegaan.

Het is geweldig voor mensen met alopecia of mensen die chemotherapie hebben ondergaan, of gewoon voor de gemiddelde Josephine die graag hun wenkbrauwspel wil verbeteren.

De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten en bij beautymasters zijn we gespecialiseerd.

Tijdens de eerste sessie houdt de specialist een intakegesprek waarin jij de vorm van je ideale wenkbrauwen omschrijft. Er wordt daarnaast ook gekeken wat het beste bij jouw gezicht past.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de microblading wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd.

Werkwijze?

Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure van de behandeling uitleggen.

Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht.

Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de effectieve behandeling.

Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen. De behandeling duurt 1 tot 1,5 uur en is vrijwel pijnloos.

Binnen 6 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Voordelen

Microblading heeft veel voordelen voor je wenkbrauwen. Omdat het permanente make-up is, is het perfect onder alle omstandigheden, je hebt er namelijk geen omkijken naar.

Dus ook tijdens het sporten, een dagje sauna of tijdens het zwemmen zijn jouw wenkbrauwen on fleek en ogen ze zeer verzorgd. Met microblading zijn zelfs littekens in de wenkbrauwen te camoufleren. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up zoals microblading vaak de oplossing. Het resultaat van microblading blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten.

Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl. Het mooiste is als je – afhankelijk van jouw huidtype – elke 1 à 2 jaar een touch up behandeling laat uitvoeren, zodat de kleur niet teveel vervaagt.

Waarom Kiezen Voor Microblading?

  • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
  • Tijdbesparend
  • Altijd prachtige wenkbrauwen
  • Geen potlood meer nodig
  • Natuurlijke look door de hairstrokes die op echte haren lijken
  • Semi-permanent, wat u de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen.

Verzorging?

  • De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wenkbrauwen
  • De eerste 72 uur na de behandeling dient u de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming. Ook dient u elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.
  • Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag u de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.
  • Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Het eigenaresse van Beautymasters voert ook behandelingen uit.

Om alle klanten sneller van dienst te zijn doet Beautymasters Up erg haar best om op de juiste manier te investeren zodat u het beste resultaat mag verwachten! Hiervoor zijn de leden van team Beautymasters meer maals intern opeleid zodat u voortaan bij meerdere specialisten terecht kunt zonder enige twijfels.

Neem contact op voor een behandeling.

Heb Je Eerst Nog Vragen Over Microblading?

Stel ze gerust aan via mail [email protected]