HENNABROWS

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Veelgestelde vragen

Wat zijn henna brows?

Henna brows is een andere methode dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het resultaat is altijd mooier in combinatie met threading.

Wat zijn de voordelen van henna brows?

  • Het resultaat blijft langer zichtbaar.
  • Goede dekking van grijze haartjes.
  • Met henna kunnen zowel huid als haartjes geverfd worden waardoor er langdurig resultaat ontstaat.

Hoe veel kost deze behandeling?

€28,50 incl epileren met draad,

Wat is de naverzorging van henna brows?

Na de behandeling gedurende 48u niet in contact komen met water.

Ook belangrijk:

48 h geen make-up
48 h geen make-up remover
4 weken geen make-up removers op olie basis
48 h geen zon/zonnebank
48 h geen browlift.

Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen olïen, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. Hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw, hoe langer de henna blijft zitten. Wanneer de na verzorging juist toegepast wordt, is het resultaat langduriger. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Tussen welke kleuren kan ik kiezen?

Je kan kiezen tussen lichtbruin, middenbruin, donkerbruin en zwart. De kleurkeuze is redelijk uitgebreid en kan altijd aangepast worden naar voorkeur.

Hoelang duurt deze behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Kan ik allergisch reageren voor henna?

Henna bevat PPD wat ook in haarverf kan voorkomen. Heb je een PPD allergie is het niet mogelijk om hennabrows te laten uitvoeren.

Wanneer is de henna behandeling niet geschikt voor u?

  • Wonden, schaafwonden of zweren in de behandelzone.
  • Infecties of huidaandoeningen zoals dermatitis of inflamed skin ( soorten huidontsteking )of psoriasis
  • Zwelling rond de behandelzone of koorstblaasjes.
  • Hypergevoelig of zonverbrande huid.
  • Recent haarverlies : indien dit het geval is, laat de cliënt dan eerst een doktersadvies vragen.
  • Cliënten die een chemotherapie ondergaan. (Dit mag zodra de chemotherapie afgelopen is)
  • Bij een zwangerschap raden wij een behandeling af. Mocht er een allergische reactie optreden, is het mogelijk dat de arts bepaalde medicamenten niet kan voorschrijven.

Is dit schadelijk voor mijn huid?

Neen zeker niet, kan in geen enkel geval schade aan de huid bezorgen. In het slechtste geval kan je huid meteen na de behandeling geïrriteerd zijn en er rood uitzien wat wegtrekt binnen enkele uren.