Hoe goed kent u uw huid?

Om optimaal te profiteren van de hoge actieve ingrediënten in de producten van Dermalogica, is het belangrijk om te weten welk huidtype – en welke huidconditie de verschillende zones op uw gezicht hebben, zodat u producten kunt kiezen die passen bij uw huidbehoeften. Doe de gratis Face Mapping® huidanalyse en ontdek welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw huid!

  • Een Face Mapping® is gratis en duurt slechts 5-10 minuten
  • Tijdens een Face Mapping® wordt de huid opgedeeld in 6 zoners en nauwkeurig in kaart gebracht.
  • Na afloop van een Face Mapping® huidanalyse ontvang je een Skin Fitness Plan met daarop gepersonaliseerd product advies voor thuisgebruik
  • Bij het uitkiezen van gezichtsverzorging kun je verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar is er ooit wel eens écht naar jouw huid gekeken?

Wat is Face Mapping?

Bij een Face Mapping® huidanalyse wordt de huid opgedeeld in 6 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Face Mapping®.

Wat doet een huidexpert met de bevindingen uit de Face Mapping®?

Een Dermalogica huidexpert gebruikt het Skin Fitness Plan om de bevindingen uit de Face Mapping® te noteren. In het Skin Fitness Plan wordt jouw huidconditie per zone visueel genoteerd, en vergroot het inzicht in je eigen huidconditie en -behoefte. Je ziet daardoor bijvoorbeeld welke zone gedehydrateerd of waar je last hebt van onzuiverheden en wat extra aandacht verdient.

 

Face Mapping® geeft inzicht in de huidconditie
en -behoefte waardoor een gedetailleerd
behandelplan kan worden opgesteld

Hoe vaak zou ik een Face Mapping® huidanalyse moeten ondergaan?

Dermalogica raadt aan om je gezichtshuid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gebruik van een booster of masker nodig zijn om de huid voldoende hydratatie te bieden gedurende bepaalde periodes van het jaar.

Face Mapping® wordt uitsluitend uitgevoerd
door bij Dermalogica aangesloten huidexperts