Onze Tarieven

 • Face Mapping® Gratis

  Huidanalyse 10 minuten Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

 • FaceFit 10 €17,50

  Een 10-minuten treatment aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten . De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!

 • ProSkin30 €45,00

  30 minuten Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 • ProSkin45 €57,50

  45 minuten een gepersonaliseerde behandeling gericht op bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie en hydratatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. In deze behandeling word de vapazone ingezet.

 • ProSkin60 €77,50

  60 minuten Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet en vapazone.

Bij de bovengenoemde behandeling is een extra bindweefselmassage en/of lichaam massage bij te boeken vanaf ( zie prijzen bij de massage menu).